Top 3 parfumuri dama ieftine femei cauti cel mai bun parfum sofisticat la cel mai mic pret ?

Cele mai bune parfumuri le gasiti intr-un care va ajuta mult, sa luati o decizie de cumparare pentru dumneavoastra sau sa faceti un cadou altei persoane.

Testeaza si verifica mai jos cele mai bune magazine :

1. Aici> Parfumuri Dama Originale Ieftine >Pret Mic

– magazin cu o foarte mare notorietate, siguranta in cumparare , preturi foarte atractive, transport rapid;

2. Cauta Aici> Parfum Original Dama Ieftin > Pret Mic

– magazin reprezentativ acestui domeniu, produse originale, transport rapid;

3. Cauta Aici> Parfumuri Ieftine Originale Femei > Pret Mic

– marfa 100% originala, mereu oferte atractive, transport avantajos.

Citeste Articolul >  Cele mai bune creme de fata ieftine pentru iarna

Chiar daca ce zicea o duduita celebra cum ca, dacă barbatului tău nu-i place parfumul tău preferat, schimba barbatul – nu parfumul, este putin deplasat, remarcam totusi si o anumita doza de adevar. Parfumul face parte din firea unei femei si spune despre ea aproape cat o proba grafologica, deci simbioza dintre femeie si parfum este foarte puternica. Mesajul ar fi urmatorul si anume ca, daca nu-ti place parfumul care il foloseste o femeie, mai mult ca sigur nu o simpatizezi nici pe ea. De altfel se stie deja ca, femeile inteligente si sensibile, asa ca tine, sant deosebit de receptive la mirosurile eliberate de parfumuri, pentru ca acestea ajung mult mai usor la corzile inimii lor, decat imaginile sau sunetele. In functie de concentratie putem sa le clasificam in apa de colonie, apa de toaleta si apa de parfum. Mai este si parfumul pur, care are cea mai mare concentratie de compusi aromatici si care este folosit mai mult de femei decat de barbati. Parfumurile se regasesc si intr-o diversitate consistenta a esentelor. Daca ar fi sa simplificam, se desprind patru categorii si anume : parfumuri cu arome florale, cele cu arome fresh care sant folosite mai mult pe timpul verii de persoanele tinere si dinamice.

Citeste Articolul >  Cel mai bun uscator de păr feon păreri

Parfumurile cu arome lemnoase sant utilizate mai mult iarna si recomandate persoanelor mature, iar cele cu arome orientale sant destinate de obicei femeilor sofisticate si rafinate. In concluzie, cautarea unui parfum are dimensiunea unei calatorii initiatice spre cunoasterea sinelui. Cu ajutorul parfumului, o femei “innebuneste” barbatii, cucereste admiratie si spune o poveste chiar si dupa ce a parasit o incapere.

Citeste Articolul >  Cele mai bune produse naturiste pentru imunitate