Cele mai bune produse naturiste pentru imunitate cauti cel mai eficient supliment pentru imunitate de calitate ?

Cauta Aici> Produse Naturiste Imunitate Ieftine > Pret Mic

Mulţi se cred zei, până la prima răceală , deci e bine să știi care sunt cele mai bune produse naturiste pentru imunitate. cauta Aici promoția cu prețuri reduse. 😃

Cel mai bine este să previi decât să tratezi. În aceasta direcție observ că se indreaptă medicina convențională și pune accent pe vaccinuri. Atât cei specializați în domeniul cât si marea masă a pacienților au observat ce efecte nefaste au antibioticele pe termen lung. Bacteriile ”se întăresc” și devin din ce în ce mai rezistente la tratamentul cu antibiotice. Profitând de aceste slăbiciuni, au intrat ”în scenă” de ceva timp produsele naturiste pentru intarirea sistemului imumitar de tot felul. La modă sunt spirulina, echinaceea, coenzima Q10, ulei de catina, colostrum, propolis. Pe scurt, putem compara sistemul imunitar cu o armată care apară fortăreața numită corp. Aceasta, are diverse porți de acces, dar mai ales cele legate de cele cinci simțuri și care sunt luate cu asalt zilnic. Dacă ești sensibil la mirosurile imbietoare de mititei, sarmale, fripturi, prăjeli, mai mult ca sigur vei deveni încet, încet o persoană obeză.

Citeste Articolul >  Produse cosmetice dama originale femei

Dacă ești foarte intransigent/ă și critic/ă la vorbele celorlalți și te enervezi din toate fleacurile, vei avea o stare psihică și emoțională foarte vulnerabilă. Miere-De-Manuka-KFactor-16-RAW-100-Naturala-ieftina Cele mai bune produse naturiste pentru imunitate Fără să nu mai lungim vorba, putem concluziona faptul că, imunitatea depinde în principal de trei factori mari și lați și anume, alimentație, mișcare și stres. Deși l-am enumerat ultimul, mie personal mi se pare că stresul este principalul dușman al imunității. În societatea modernă se întămplă un paradox foarte jenant. Avem telefoane inteligente, roboți super sofisticați , dar și băieți ”deștepți” care ne țin în frică și spaime pentru a ne dirija ca in Evul Mediu, asemeni unei turme de oi. Din ce in ce auzi mai des pe stradă, indivizi care zic că pe vremea lor erau mai puțini oameni foarte bolnavi și mai ales triști. Da, trăim in secolul vitezei, dar pînă la urmă unde ne grăbim atît de mult ? Alimentația sanatoasa joacă și ea un rol deosebit de important. Nu mă dau mare cunoscător dar, de când am început să indrăgesc drumețiile și ieșirile în natură, parcă toate lucrurile bune au pornit să vină de la sine. Am început să fiu atent la ce manânc.

Citeste Articolul >  Top 3 parfumuri dama ieftine femei

Am înțeles ar am mai trebui s-o răresc cu prăjelile, carnea grasă și cartofii pai. Zahărul în exces înseamnă otravă. Cînd am renuntat la cafea am scăpat de acest îndulcitor și am avut revelația puterii miraculoase a ceaiurilor de musetel, coada soricelului, galbenele, lavanda talpa gastei etc. si siropurilor naturale de catina, brad, merisoare. Și uite așa, toate au venit de la sine. Plantele de felul lor aduc beneficii dar si dezavantaje, dacă nu sunt folosite corect. Cele mai bune ceaiuri sunt cele mai la îndemăna și mai puțin ”periculoase” dacă nu le folosești corespunzător, decât tincturile sau produsele homeopatice. Mai ales în cazul celor din urmă este neapărat nevoie de avizul unei persoane specializate în acest domeniu. Revenind la produse naturiste ieftine, foarte apreciate sunt echinaceea si cătina datorita efectului antioxidant. Mierea de albine are efecte foarte benefice pentru organism și poate fi folosită pe post de indulcitor ca alternativă la zahar. Ceaiurile cu infuzii din tei, muşeţel, iasomie, muguri de pin, etc. au efect tonifiant și relaxant. Pentru a sti care sunt cele mai bune produse naturiste pentru imunitate care ti se potrivesc tie, trebuie sa te documentezi, la inceput din curiozitate apoi vei constata ca acest gen de activitate chiar iti face placere.

Citeste Articolul >  Cele mai bune creme de fata ieftine pentru iarna