Vezi mai jos 4 retete ciuperci pleurotus Suceava, 10 lei kg . Ce Simti cand iti amintesti de mirosul si Gustul magnific al Tocanitei de ciuperci Pleurotus cu Mamaliguta si Usturoi pe care ai mancat-o ultima data ? 10 lei kilogramul ciuperci Pleurotus Suceava. La cantitati mai mari pretul este negociabil. Daca esti conectat(a) la Facebook poti lua legatura cu mine prin Messenger apasand pe bulina rosie din partea Dreapta Jos a ecranului.
Snitele din ciuperci Pleurotus
500 g ciuperci pleurotus, 3 oua, sare, piper, 3 linguri lapte, 80 g faina, 1 lingurita amidon, ulei pentru prajit . Alegem ciupercile mai plate, pentru a pastra asemanarea cu snitelul din carne. Le saram si le lasam pe un platou pana preparam aluatul. Batem ouale cu un praf de sare si lapte, apoi adaugam faina si amidonul. In functie de marimea oualelor este posibil sa mai avem nevoie de faina, astfel incat aluatul sa fie putin mai gros decat cel pentru clatite. Trecem ciupercile prin aluat si le prajim in uleiul bine incins. Scoatem ciupercile pe un servet de hartie pentru a absorbi excesul de ulei. Servim snitelul de ciuperci spluurots cald sau rece, cu o salata sau mujdei de usturoi. Pofta buna!
Chiftelute de pleurotus cu branza
500 g ciuperci pleurotus, 175 g telemea de vaca, 1 ou, 1 legatura de ceapa verde, 1 capatana maricica de usturoi verde, 1 cartof potrivit, 1/2 legatura de marar,1/2 legatura patrunjel, 2 linguri pesmet, sare, 1 varf de cutit de praf de copt, faina ( o cana), ulei pentru prajit.
Ciupercile se spala, se storc bine de apa( lasa destula). Le punem la robot( masina de tocat ce doriti), impreuna cu ceapa, usturoiul, patrunjelul, mararul, cartoful razuit pe razatoarea mica, praful de sare, se adauga oul, uleiul de masline, branza faramitata, pesmetul, praful de copt si se amesteca bine. Formam chiftelutele le tavalim prin faina si le prajim in uleiul incins. Le scoatem pe un prosop de hartie absorbant. Pofta buna!
Ciorba de burta cu ciuperci pleurotus, reteta rapida
500 g ciuperci, 1 morcov mare, 1 ceapa mare, 300 g smantana, 2 linguri de ulei, sare, piper, 3 galbenusuri ½ de ardei gras rosu, otet, 2-3 catei de usturoi, apa calda. Se pune uleiul in cratita si cand se incinge, se adauga ceapa taiata cubulete si morcovul dat pe razatoarea mica.
Se lasa 3-4 minute. Acum se adauga 1 l de apa fierbinte si ardeiul gras taiat cubulete. Se pune capacul si se lasa sa fiarba timp de 10 minute din momentul in care da in clocot. Separat, peste galbenusuri se pune sarea si se amesteca. Se lasa deoparte, ca sa-si intensifice culoarea. In 10 minute, deja legumele sunt aproape fierte, asa ca adaugam ciupercile, taiate fasii (joulienne). Se mai adauga apa fierbinte, sa avem cam 4 l de ciorba in total, adica 10 portii. Se lasa sa fiarba totul timp de 10 minute din momentul in care da in clocot. Se amesteca galbenusurile cu smantana si apoi se toarna deasupra, putin cate putin, din ciorba clocotita. Se amesteca energic, pana cand temperatura la amestecul de oua este egal cu cel al ciorbei. Se toarna in ciorba si se mai adauga otet, piper proaspat macinat si 1 lingurita cu varf de sare. la final, se pune si usturoiul pisat. Se serveste fierbinte, cu multa pofta, cu extra smantana si usturoi, cu ardei iute si paine proaspata.
Ciuperci pleurotus cu smantana si vin alb
Ciuperci 500g, Vin alb ½ pahar, Ulei ½ pahar, Ceapa verde 3 buc, Rosii 2 buc, Smantana 2 linguri, Patrunjel 1 legatura, Sare Piper dupa gust. Speli ciupercile si le tai feliute. Cureti si speli ceapa, o tai marunt si o calesti in ulei impreuna cu ciupercile. Le pui capac si le lasi sa se inmoaie in zeama lor, pe foc mic. Oparesti rosiile, le decojesti, le tai felii si le adaugi peste ciuperci impreuna cu patrunjelul tocat, sare si piper, dupa gust. Torni apoi vinul si fierbi mancarea la cuptor timp de 15-20 de minute. La final, adaugi smantana si potrivesti de sare. Servesti mancarea cu patrunjel verde tocat marunt.
Sper ca aceste retete ciuperci pleurotus ti-au dat un boost de energie si optimism. Trebuie sa invatam sa mancam sanatos si sa renuntam la prostul obicei tipic romanesc de a manca zi de zi, de zi doar carne.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.