sau suna direct la 0774.959.890
Vezi mai jos 4 retete ciuperci pleurotus suceava, 10 lei kg . Ce Simti cand iti amintesti de mirosul si Gustul magnific al Tocanitei de ciuperci Pleurotus cu Mamaliguta si Usturoi pe care ai mancat-o ultima data ? 10 lei kilogramul ciuperci Pleurotus Suceava. La cantitati mai mari pretul este negociabil.
Daca esti conectat(a) la Facebook poti lua legatura cu mine prin Messenger apasand pe bulina rosie din partea Dreapta Jos a ecranului.
Snitele din ciuperci Pleurotus
500 g ciuperci pleurotus, 3 oua, sare, piper, 3 linguri lapte, 80 g faina, 1 lingurita amidon, ulei pentru prajit . Alegem ciupercile mai plate, pentru a pastra asemanarea cu snitelul din carne. Le saram si le lasam pe un platou pana preparam aluatul. Batem ouale cu un praf de sare si lapte, apoi adaugam faina si amidonul. In functie de marimea oualelor este posibil sa mai avem nevoie de faina, astfel incat aluatul sa fie putin mai gros decat cel pentru clatite. Trecem ciupercile prin aluat si le prajim in uleiul bine incins. Scoatem ciupercile pe un servet de hartie pentru a absorbi excesul de ulei. Servim snitelul de ciuperci spluurots cald sau rece, cu o salata sau mujdei de usturoi. Pofta buna!
Chiftelute de pleurotus cu branza
500 g ciuperci pleurotus, 175 g telemea de vaca, 1 ou, 1 legatura de ceapa verde, 1 capatana maricica de usturoi verde, 1 cartof potrivit, 1/2 legatura de marar,1/2 legatura patrunjel, 2 linguri pesmet, sare, 1 varf de cutit de praf de copt, faina ( o cana), ulei pentru prajit.
Ciorba de burta cu ciuperci pleurotus, reteta rapida
Durata Preg.: 15 min, Durata gatit: 30 min, Total: 45 min, Portii: 10
500 g ciuperci, 1 morcov mare, 1 ceapa mare, 300 g smantana, 2 linguri de ulei, sare, piper, 3 galbenusuri ½ de ardei gras rosu, otet, 2-3 catei de usturoi, apa calda. Se pune uleiul in cratita si cand se incinge, se adauga ceapa taiata cubulete si morcovul dat pe razatoarea mica.
Ciuperci pleurotus cu smantana si vin alb
Sper ca aceste retete ciuperci pleurotus ti-au dat un boost de energie si optimism. Trebuie sa invatam sa mancam sanatos si sa renuntam la prostul obicei tipic romanesc de a manca zi de zi, de zi doar carne.