Tendinte moda femei pantofi dama incaltaminte

Cauta Aici> Tendinte Moda Dama > Pret Mic

Ce intelegem prin tendinte moda femei pantofi dama incaltaminte la oferta , vezi promotia, super reduceri de pret 🙂

Cea mai buna incaltaminte e cea care te face sa te simti comoda si un pic altfel, iar cea mai buna haina e cea care iti vine bine si te reprezinta. Deja a intrat intr-un banal desuet aceste mult clamate tendinte. Sa fim seriosi cine poarta in viata de zi cu zi tinutele alea futuriste si avangardiste ale designerilor de succes ai lumii.

Femeile cauta si :  pantofi de dama si starea de bine

tendinte-moda-incaltaminte-dama Tendinte moda femei pantofi dama incaltaminte E bine totusi ca au lasat-o mai moale cu tendintele aiuristice ale stilului sleampat, neglijent si rupcigos al modei de tip boschetar zdrentaros. Daca te imbraci neingrijit , la nivel de gandire subconstienta, nu mai ai respect pentru tine, gandesti haotic, te porti ca un robotel, ca o masinuta care functioneaza pe baza de cheita , care doar atat stie, munca si iar munca, pana la epuizare si distrugerea sanatatii. In anul 2017 observ, ca se incearca o reorientare spre acea “filosofie” a anilor 80, in care totul parea mult mai degajat, mai comod, mai natural si veritabil. In materie de incaltaminte se desprinde un pic faptul, ca vedetele incontestabile, adica pantofii stiletto cu toc cui , vor face un pas in spate, lasand loc si pantofilor cu toc mai mic, mai gros pana spre masiv. Asigurarea comoditatii va fi obtinuta si cu ajutorul pantofilor cu platforma.

Femeile cauta si :  Pantofi dama negri Flora femei

O fi ei comozi, dar estetic par destul de extravaganti. Ca si accesorii, tendinta principala este data de impletituri si de multe cureluse, dispuse in diferite parti ale incaltamintei. In materie de imbracaminte, nu putea sa lipseasca ceva in ton cu aceste cureluse, adica se vor purta dungulitele , ca deh , in Romania ultimilor ani, aceasta tendinta tinde sa devina o combinatie standardizata.

    Vezi ce mai Cauta lumea :
Femeile cauta si :  Pantofi dama casual ieftini sport femei

Articole diverse pentru Femei elegante
Data
Descriere
Ce intelegem prin tendinte moda 2017 femei pantofi dama incaltaminte la oferta , vezi promotia, super reduceri de pret ? Cea mai buna incaltaminte e aceea in care te simti comod
Nota Editorului
31star Tendinte moda femei pantofi dama incaltaminte1star Tendinte moda femei pantofi dama incaltaminte1star Tendinte moda femei pantofi dama incaltamintegray Tendinte moda femei pantofi dama incaltamintegray Tendinte moda femei pantofi dama incaltaminte

Lasă un răspuns