Sandale dama cu platforma ieftine femei

Cauta Aici> Sandale cu Platforma Dama > Pret Mic

Sa porti sandale dama cu platforma ieftine femei la promotie, cauta Aici reducerile incluse in oferta 😃 , nu este chiar asa floare la ureche pe cat ar parea.

E o misiune destul de dificila, aceea sa ai o tinuta potrivita, atunci cand folosesti platforme. Se intalnesc doua situatii antagonice , date de grosimea talpii acestui tip de incaltaminte dama comoda ieftina. Talpa plata cand e vorba de sandale cu platforma dama ieftine confera picioarelor un confort sporit in comparatie cu niste pantofi stiletto ieftini piele. Situatia se complica direct proportional cu inaltimea talpii.

Femeile cauta si :  Sandale dama DC Jetti femei culoare roz

Cu cat aceasta este mai voluminoasa, cu atat mai atenta trebuie sa fii in abordarea tinutei. Deja ce e prea mult e considerat un exces, care nu trebuie potentat si cu alte elemente din tinuta, sa atraga si mai mult atentia, sa contrarieze si sa trimita mesaje confuze. sandale-cu-platforma-dama-imprimeu-femei Sandale dama cu platforma ieftine femei Un lucru e cert, daca esti micuta si fragila nu-ti blindezi picioarele cu niste “pietre de moara” .
Aceste sandale ieftine cu platforma de ocazie iti vor potenta si mai mult defectul ca esti mignona si slabuta, iti vor da un aer neajutorat, de copil mic. Daca fizicul te ajuta , in sensul ca esti mai voinicuta, purtatul unor sandale cu platforma si toc gros ieftine nu ar trebui sa te dezavantajeze prea mult, pentru ca impresia vizuala va fi cea de completare reciproca.

Femeile cauta si :  Sandale ieftine cu toc dama elegante femei

Talpa inalta te va forta sa te misti un pic nenatural, de parca ai fi pe catalige, ceea ce va face deliciul domnilor, pentru ca mersul va parea mult mai sexy. Daca vei purta seara in club sandale femei cu platforma inalta piele ieftine cu aplicatii aurii vei arata chiar hot. Merita sa cauti sandale dama cu platforma ieftine femei atunci cand vrei sa-ti faci o bucurie.

Femeile cauta si :  Sandale dama sport drumetie femei

Lasă un răspuns