Ghete ieftine dama culoare bej femei

Cauta Aici> Ghete Bej Ieftine Dama Femei> Pret Mic

Aceste ghete ieftine dama culoare bej femei piele iarna imblanite la oferta sant foarte rezistente si fabricate din materiale de calitate. 😃 Cauta Aici super reduceri de pret la promotie

ghete-bej-11-500x500 Ghete ieftine dama culoare bej femei
ghete dama bej ieftine

Sant fabricate din piele ecologica la exterior iar la interior sant prevazute cu blanita sintetica. Aceste ieftine imblanite sunt semi-inalte, inchiderea se face cu sireturi dar si cu un fermoar lateral care are si un rol estetic atractiv. De asemenea sant accesorizate in partea din fata cu un lant auriu. Talpa este groasa deci asigura confortul termic dar si aderenta pentru o mai buna stabilitate in contact cu solul inghetat pe timp de iarna.

Femeile cauta si :  Ghete femei Lacoste Baylen dama

Pentru o tinuta casual de efect acest tip de culoare bej femei piele ecologica imblanite , reprezinta alegerea ideala din punct de vedere estetic , practic dar mai ales banesc.

Femeile cauta si :  Ghete dama Khaki femei piele ecologica

Ce crezi despre articol ?

Apasa si voteaza !

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Femeile cauta si :  Ghete dama Lacoste Defuse femei

Articole diverse pentru Femei elegante
Data
Descriere
Aceste ghete pentru femei au un pret mic. Sant fabricate din piele ecologica la exterior iar la interior sant prevazute cu blanita sintetica.
Nota Editorului
51star Ghete ieftine dama culoare bej femei1star Ghete ieftine dama culoare bej femei1star Ghete ieftine dama culoare bej femei1star Ghete ieftine dama culoare bej femei1star Ghete ieftine dama culoare bej femei